Türkiye'nin Müzik Paylaşım Forumu
www.raparsivi.net'e Hoşgeldin.

Foruma Kayıtlıysa lütfen Giriş Yap Yada Yeni Bir kayıt Oluşturup Aramıza Katılmak İstiyorsan Tıkla!

Converselerde indirim !! Sadece 49 TL

Join the forum, it's quick and easy

www.raparsivi.net'e Hoşgeldin.

Foruma Kayıtlıysa lütfen Giriş Yap Yada Yeni Bir kayıt Oluşturup Aramıza Katılmak İstiyorsan Tıkla!

Converselerde indirim !! Sadece 49 TL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adam Audio'dan Yeni Seri "AX"

151010

Adam Audio'dan Yeni Seri "AX"  Empty Adam Audio'dan Yeni Seri "AX"

Çoğumuzun bildiği üzere profesyonel monütör markaları sayılınca Adam çoğu kişi için listenin başında geliyor. Adam audio geçen yıl sx serisi ile yenileme sürecine başlamıştı bu süreç çevresinde içinde a5 ve üzerine o fiyata monütör tanımadığım a7’de yenileme sürecine girmiş.

İlk geldiklerinde kısa bir dinleme yapmıştım iki gün önce ise Babür beyin daveti üzerine birazda alışveriş niyeti ile Akalın müziğin dinleme odasında kısa bir görüşme ve tam bir dinleme yaptık. Sonuç ise bence a7x çok değişmemiş sadece mükemmelleşmiş a7 kimliğini koruyor ama artık daha ciddi ve kesin ve sesle. A8x ise büyük bir abi edasıyla adeta gürlüyor son derece temiz ve net bir alt frekans karakteri var. Adam audio’nun küçük ailesindeki en büyük ürün ancak fiyatı rakiplerine göre gayet iyi, yaklaşık 3bin TL. gibi.

Bu seride beni şaşırtan ve vay be dediğim bir ürün var. Bu sebeple sona sakladım onu, ailenin yeni üyesi adam a3x sadece 4.5 ” ve a8x ile o anda yanında duran s3ax ile aynı ringde yer alıyor bu kadar küçük sürücülü ürünler genelde başarısız oluyor. Ancak adam audio bu konuya noktayı koymuş mükemmel bir ses mükemmel fiyat. Bu fiyata iddia ediyorum ki daha iyi bir monütör yoktur. Kısacası harika bir bir seri üretmiş Adam audio buna karşında fiyatları ise rakiplerine göre gayet makul seviyede.

Adam Audio'dan Yeni Seri "AX"  Adam_AX_series1_buyuk
Kaynak Hiphoplife
Yazan Mehmet Baran ALTUN
RapCash
RapCash
%100 Tam Üye
%100 Tam Üye

Rep gücü : 3228
Başarı Puanı : 1011

http://www.raparsivi.net

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics