Türkiye'nin Müzik Paylaşım Forumu
www.raparsivi.net'e Hoşgeldin.

Foruma Kayıtlıysa lütfen Giriş Yap Yada Yeni Bir kayıt Oluşturup Aramıza Katılmak İstiyorsan Tıkla!

Converselerde indirim !! Sadece 49 TL

Join the forum, it's quick and easy

www.raparsivi.net'e Hoşgeldin.

Foruma Kayıtlıysa lütfen Giriş Yap Yada Yeni Bir kayıt Oluşturup Aramıza Katılmak İstiyorsan Tıkla!

Converselerde indirim !! Sadece 49 TL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cezaa eurovision da yok

070110

Cezaa eurovision da yok Empty Cezaa eurovision da yok

Ceza, Eurovision Şarkı Yarışması'nda oylamaya güvenmediğini ve bu yarışmaya katılmayı düşünmediğini söyledi.
Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda bir konser veren Ceza, sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını cevapladı. Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili sorulan sorular üzerine Ceza, "Bugüne kadar o yarışmada hiç rapçi olmadı. Katılsam belki iyi şeyler olacağını düşünüyorum ama ben katılmayı düşünmüyorum. Yarışmadan kötü bir dereceyle ayrılanların kariyeri de kötü etkileniyor. Ayrıca oylamanın neye göre yapıldığı belli değil. Erovision'a katılmak istemiyorum" dedi.

CİDDİ ELEŞTİRİLER
Önümüzdeki günlerde yeni albümünün piyasaya çıkacağını da belirten Ceza, "Albümde düet ve vokal olmayacak. Şarkılarımın sözlerinde yine ciddi eleştiriler olacak" dedi. Müzikteki amacının, gençlerin gözünü açmak, onları uyarmak olduğunu kaydeden Ceza, "Müziğim bütün dünyada dinlensin istiyorum. Biz yabancı şarkıları dinliyoruz, neden bizim şarkılarımızı da onlar dinlemesin" diye konuştu.

Cezafan.Org
soydanans
soydanans
%20
%20

Rep gücü : 241
Başarı Puanı : 3

http://www.google.com

Bu yazıyı burda paylaş : reddit

Cezaa eurovision da yok :: Yorum

RapCash

Mesaj Perş. 7 Ocak - 5:03:52 tarafından RapCash