Satılıık Ekipmanlar (Nova, Esi Maya, Sehpa, Pop Filter, Kulaklık) (Hediye Mp4)
1 sayfadaki 1 sayfası
140210
Satılıık Ekipmanlar (Nova, Esi Maya, Sehpa, Pop Filter, Kulaklık) (Hediye Mp4)
Merhaba arkadaşlar.
Aletler az kullanılmıştır. Üstlerinde tek bir çizik dahi yoktur.
ÖSS nedeniyle bırakıp bırakmamak arasında gidip geliyordum ama yaklaşan sınav bi tarafımı attırdı ve çok zaman harcadığım için uzun bir süre ara veriyorum. Bu yüzden aletleri satıyorum.
Aletlerde üstte de belirttiğim gibi en ufak bi çizik yoktur. Gıcır gıcır hepsi Seralleri, garantileri durmaktadır. Samsun içi olan veya aracı ayarlayan arkadaşlar bizzat evimde gelip deneme yapabilir, aletleri kontrol edebilirler.
--
Gelelim ekipmanlara :
M Audio Nova Condenser Mic
(Ses kartına uyumlu stereo jack girişli orjinal M Audio kablosu ile birlikte!)
Esi Maya 44 Ses Kartı
Philips SHP1900 Kulaklık
MXL 001 Pop Filter
Superlux MS 153 Mikrofon Sehpası
__
2 GB Piranha MP4 Player Hediye !
__
Şunuda belirtmek isterim; Pop filter diyip geçmeyin, kalitelidir. Eğer netten araştırırsanız dediğim kadar olduğunu göreceksiniz. Aynı şekilde sehpa da.. Araştırmanız için en ince detayına kadar yazdım modelleri. Almışken kalitelisini alacaksın diyip almıştım. Açıklayayım ki, pop filter 20 sehpa 15, sen çok pahalı satıyon aga falan demeyin bana.
Fiyatı düz 500 TL dir. Asla pazarlık payı yoktur. 500 TL yi veren hemen bugün gelip alabilir. Takas ve tek tek satma olaylarına girmek istemiyorum.
--
İletişim :
vaske.rap@hotmail.com / 538 508 39 66
Cepten ulaşırsanız daha iyi olur.
Hadi selametle..!
__
Satılık mikrofon, 2.el mikrofon, 2. el ses kartı, satılık ses kartı, 2. el ses kartı, 2. el nova, 2. el esi maya, satılık nova, satılık esi maya, satılık stüdyo, satılık home stüdyo, 2. el home stüdyo, home studio.
Aletler az kullanılmıştır. Üstlerinde tek bir çizik dahi yoktur.
ÖSS nedeniyle bırakıp bırakmamak arasında gidip geliyordum ama yaklaşan sınav bi tarafımı attırdı ve çok zaman harcadığım için uzun bir süre ara veriyorum. Bu yüzden aletleri satıyorum.
Aletlerde üstte de belirttiğim gibi en ufak bi çizik yoktur. Gıcır gıcır hepsi Seralleri, garantileri durmaktadır. Samsun içi olan veya aracı ayarlayan arkadaşlar bizzat evimde gelip deneme yapabilir, aletleri kontrol edebilirler.
--
Gelelim ekipmanlara :
M Audio Nova Condenser Mic
(Ses kartına uyumlu stereo jack girişli orjinal M Audio kablosu ile birlikte!)
Esi Maya 44 Ses Kartı
Philips SHP1900 Kulaklık
MXL 001 Pop Filter
Superlux MS 153 Mikrofon Sehpası
__
2 GB Piranha MP4 Player Hediye !
__
Şunuda belirtmek isterim; Pop filter diyip geçmeyin, kalitelidir. Eğer netten araştırırsanız dediğim kadar olduğunu göreceksiniz. Aynı şekilde sehpa da.. Araştırmanız için en ince detayına kadar yazdım modelleri. Almışken kalitelisini alacaksın diyip almıştım. Açıklayayım ki, pop filter 20 sehpa 15, sen çok pahalı satıyon aga falan demeyin bana.
Fiyatı düz 500 TL dir. Asla pazarlık payı yoktur. 500 TL yi veren hemen bugün gelip alabilir. Takas ve tek tek satma olaylarına girmek istemiyorum.
--
İletişim :
vaske.rap@hotmail.com / 538 508 39 66
Cepten ulaşırsanız daha iyi olur.
Hadi selametle..!
__
Satılık mikrofon, 2.el mikrofon, 2. el ses kartı, satılık ses kartı, 2. el ses kartı, 2. el nova, 2. el esi maya, satılık nova, satılık esi maya, satılık stüdyo, satılık home stüdyo, 2. el home stüdyo, home studio.
SatilikStudyo- Yeni üyeyim
Rep gücü : 4
Başarı Puanı : 0