Eminem Emekliliği Hakkında Konuştu
1 sayfadaki 1 sayfası
170210
Eminem Emekliliği Hakkında Konuştu
Eminem 5 yıldır müzik piyasasından uzak kaldı, söylentilere göre Detroit'li rapper emekliliği düşünüyormuş. Şimdi o geri döndü ve Relapse'"i çıkardı ve Refill albümünü Yılbaşına yakın çıkarmayı planlıyor ve Relapse 2 gelecek yıl. Fanları emeklilik konusunu unutmuş gibi görünüyor ve Eminem albümü çıkardıktan sonra ve filmden sonra planları hakkında konuştu. Eminem; "Biz henüz doğru zamanda ne yapacağımızı bulamadık ve Em film rolü hakkında ise, Albümü bitirmek zorundayım ve daha sonra bu gibi işlere soyunabilirim" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü, "Eğer bir film olursa hangi sahnede oynayacağımı bilmiyorum ama bazı şeyler bu durumu belirleyecek"
Emeklilik konusunda Eminem 40 yaşında olduğu zaman artık Rapçi olmayacağını söylemişti sonraki röportajımızda 50 yaşında olduğunda rapçi olmak istemediğini söyledi ve şimdi Eminem; "Sanırım 60 son olacak 60 yaşında yaşlı bir rapçi olmak istemiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: eminemturkiye.com
Emeklilik konusunda Eminem 40 yaşında olduğu zaman artık Rapçi olmayacağını söylemişti sonraki röportajımızda 50 yaşında olduğunda rapçi olmak istemediğini söyledi ve şimdi Eminem; "Sanırım 60 son olacak 60 yaşında yaşlı bir rapçi olmak istemiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: eminemturkiye.com
ahmuse- %20
Rep gücü : 276
Başarı Puanı : 2
Similar topics
» Zet Hakkında
» Eminem - R.A.K.I.M.
» Tupac hakkında
» A'dan Z'ye Eminem.. Ve Bilmedikleriniz..
» Sahtiyan hakkında
» Eminem - R.A.K.I.M.
» Tupac hakkında
» A'dan Z'ye Eminem.. Ve Bilmedikleriniz..
» Sahtiyan hakkında