Emre Baransel "Suyun Masalı" Album Lansman Konseri
1 sayfadaki 1 sayfası
270810
Emre Baransel "Suyun Masalı" Album Lansman Konseri
İlk klibi “Bulutlar Üstünde” isimli parçaya çekilen “Suyun Masalı” albümünü D&R’lar başta olmak üzere tüm müzik marketlerde bulmanız mümkün. Konser gününe kadar albümü temin edemeyenler ya da albümü imzalı olarak almak isteyenler için organizasyon esnasında Emre Baransel tarafından imzalanmış “Suyun Masalı” albümünü alma fırsatının yanı sıra Emre Baransel tasarımlı t-shirtler de organizasyonda satılmak üzere yer alacak. Ayrıca Kadıköy Craze Shop’tan aynı anda bir Craze Shop ürünü ve bir adet KA ürünü alan ilk 20 kişiye bir kişilik konser davetiyesi hediye.
Girişlerin 15 TL olacağı ve 18 yaş sınırının bulunmadığı lansman konserinde Emre Baransel’e, dördüncü solo albümü ile yine Türkiye’yi sallayan Rap müziğin yıldız ismi Ceza ve efsanevi Cartel tayfasının en dikkat çeken grubu Karakan’dan ayrılarak kendi yolunu çizen Rap’in efsane isimlerinden Kabus Kerim’in yanı sıra Alaturka Mavzer, Sansar Salvo, Da Poet, Önder (Mihenk Taşı), Esin İris, Mel, Cansu Aslan, Rapozof, Despo ve Spar eşlik edecek. Ayrıca organizasyonun DJ’liğini Sonat ve Puma yapacak. Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.
Uyarı: Cep telefonu hariç, ses ve görüntü kayıt özelliği bulunan hiçbir elektronik cihaz içeri alınmayacaktır.
Tarih: 18.09.2010 Cumartesi
Mekan: Taksim Rıddım
Saat: 15:00 20:00
Giriş: 15TL. 18 Yaş Sınırı Bulunmamaktadır!
Bilet Satış Noktası: Kadıköy Acil Craze Shop Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Kadıköy / İstanbul
Girişlerin 15 TL olacağı ve 18 yaş sınırının bulunmadığı lansman konserinde Emre Baransel’e, dördüncü solo albümü ile yine Türkiye’yi sallayan Rap müziğin yıldız ismi Ceza ve efsanevi Cartel tayfasının en dikkat çeken grubu Karakan’dan ayrılarak kendi yolunu çizen Rap’in efsane isimlerinden Kabus Kerim’in yanı sıra Alaturka Mavzer, Sansar Salvo, Da Poet, Önder (Mihenk Taşı), Esin İris, Mel, Cansu Aslan, Rapozof, Despo ve Spar eşlik edecek. Ayrıca organizasyonun DJ’liğini Sonat ve Puma yapacak. Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.
Uyarı: Cep telefonu hariç, ses ve görüntü kayıt özelliği bulunan hiçbir elektronik cihaz içeri alınmayacaktır.
Tarih: 18.09.2010 Cumartesi
Mekan: Taksim Rıddım
Saat: 15:00 20:00
Giriş: 15TL. 18 Yaş Sınırı Bulunmamaktadır!
Bilet Satış Noktası: Kadıköy Acil Craze Shop Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Kadıköy / İstanbul
Similar topics
» Emre Baransel "Suyun Masalı" Çıktı!
» KAİNAT CRU ALBÜM LANSMAN KONSERİ & VOL.10
» Alaturka Mavzer ve Emre Baransel - Funky Şşşt! (Full Albüm)
» Asia Connection Album Tanıtım Konseri (17.01.10)
» Yunus Emre Ft Freakans - Canavar
» KAİNAT CRU ALBÜM LANSMAN KONSERİ & VOL.10
» Alaturka Mavzer ve Emre Baransel - Funky Şşşt! (Full Albüm)
» Asia Connection Album Tanıtım Konseri (17.01.10)
» Yunus Emre Ft Freakans - Canavar